Smeštaj

Smeštaj

Smeštaj u domu za stare Vila Ružin dom

 

Vila Ružin dom za stare je ustanova socijalne zaštite i nalazi se u mirnom delu Voždovca u ulici Slobodana Jovića 37A. Objekat obuhvata 500 kvadrata stambenog prostora koji se prostire na 18 ari placa uključujući zajedničke prostorije poput prostranog dnevnog boravka i trpezarije i propratnih prostorija za osoblje doma. Zajedničke prostorije doma uređene su do najsitnijih detalja i korisnici mogu slobodno da se služe bogatom bibliotekom, društvenim igrama ili da uživaju uz omiljene programe i emisije.

U cilju bezbednosti korisnika objekat ima razvedenu hidrantnu mrežu i protivpožarni sistem.

Vila Ružin dom ima obezbeđen parking prostor.

Sobe

Sve sobe za smeštaj korisnika su komforne i u potpunosti opremljene, većina soba ima sopstvenu terasu ili francuski balkon ili pak direktan izlaz u dvorište doma.

Korisnici mogu da biraju jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne ili višekrevetne sobe, sve prostorije su prilagođene za boravak osobama starije životne dobi. Svaka prostorija opremljena je LCD televizorom.

Korisnici imaju pristup besplatnom bežičnom internetu u domu, a uz pomoć osoblja moći će da u bilo kojem trenutku stupe u kontakt sa svojom porodicom u inostranstvu. Za to, izuzev ličnih uređaja korisnika, omogućen je pristup zajedničkom računaru.

Sva kupatila su prostrana i sa podnim grejanjem, korisnici raspolažu tuš kabinama sa masažerom i kadom.

Dvorište

Lepo uređeno i prostrano dvorište staračkog doma Vila Ružin dom je upotpunosti orgadjeno. Bogato zelenilom i sa mnoštvom ruža pruža korisnicima prijatan boravak na svežem vazduhu.

Korisnici će uživati u pogledu na posebno ograđeni deo dvorišta gde se nalaze paunovi, kraljevski fazani, gugutke i kikirezi. Dvorište raspolaže ukrasnim bunarom, sedećom garniturom, nadstrešnicom sa dodatnim prostorom za sedenje i stazicom za šetnju.

Posetite nas i uverite se sami u čarobni ambijent našeg doma!