O nama

O nama

Dom za stare Vila Ružin dom

O domu za stare Vila Ružin dom

Vila Ružin dom je licencirani dom za negu odraslih i starih lica. Ružin dom je smešten u mirnom delu Voždovca. Vila ispunjava sve standarde dobre prakse i snažno se drži principa i vrednosti kao što su stručnost, topao i velikodušan pristup, visok kvalitet usluge, nezavisnost i mogućnost izbora.

Našim korisnicima želimo da pružimo negu po najvišim mogućim standardima tako da se u okruženju Vile Ružin dom osećaju kao kod kuće, sa onoliko nezavisnosti koliko je moguće i onoliko pomoći koliko im je potrebno. Svakom korisniku pristupamo individualno, i pošto se upoznamo sa njegovom prošlošću, navikama, željama i potrebama, pružamo mu adekvatan nivo brige i nege.

Verujemo da su društveni aspekti života kao i komunikacija sa ljudima sličnih ili istih interesovanja sastavni deo nege. Osoblje Vile Ružin dom je potpuno posvećeno postizanju maksimalnih rezultata u očuvanju i unapređenju zdravlja ali i zadovoljstva i sreće. Starost je zlatno doba u kojem pobeđuje samo onaj koji ne odustaje od sebe!

Prijatan ambijent, komforan smeštaj, stimulativno okruženje i prostrano dvorište doma za stare prilagođeno je polupokretnim i nepokretnim osobama i doprinose uživanju korisnika tokom njihovog privremenog ili stalnog boravka.

Sa stručnim medicinskim timom Vile Ružin dom bićete bezbrižni i sigurni da su vaši najdraži u sigurnim rukama.

Porodica je najvažnija, porodica je sve!